Nieuwsbrief 11 juni 2021

11-06-2021

Het team van De Nieuwe Wereld wenst u een goed weekend toe.
Lang weekend
Maandag en dinsdag a.s. zijn de kinderen vrij.
De leerkrachten werken maandag en dinsdag aan de analyses van de Cito-toetsen, de onderwijsplannen en de rapporten etc..
We zien de kinderen dus weer woensdagochtend 16 juni terug op school.
Informatieavond groep 8
Ouders voor de komende groep 8 leerlingen hebben een uitnodiging ontvangen voor een informatiemoment op 24 juni. Wanneer u zich aanmeldt ontvangt u een link voor de online bijeenkomst. Graag uiterlijk 15 juni aanmelden.
Rapporten en oudergesprekken
Op vrijdag 18 juni gaan de rapporten mee naar huis.
In de week van 28 juni zijn dan de oudergesprekken op aanvraag. In de week hiervoor kunt u zich aanmelden voor een gesprek.
Donderdag 8 juli wisselmiddag
Op donderdag 8 juli zullen de leerlingen in hun nieuwe groepssamenstelling kennis kunnen maken met hun klasgenoten en leerkracht.
Out of School-programma
Deze zomer start OPSPOOR met het Out of School-programma in H20. H20 is het grootste permanente esports en gaming centrum van Europa en hier worden jong en oud geïnspireerd om te ontdekken, te leren en te werken aan hun toekomst. Uw kinderen zijn hiervoor uitgenodigd en zie bijgaand de flyer voor aanvullende informatie en inschrijflink.

Zie bijgaand de flyer