Nieuwsbrief 11 december 2020

11-12-2020

Het team van De Nieuwe Wereld wenst u een goed weekend.
Laatste week voor de kerstvakantie
Nog één week te gaan en dan gaan we de kerstvakantie in.
Vrijdag sluiten we deze periode af met een gezellige kerstontbijt samen met de kinderen met dank aan de 'Lekkere dingen Bakker' die veel van de smakelijke ingrediënten levert. Verder zullen die ochtend tal van gezellige en groep doorbroken activiteiten plaatsvinden. De kinderen mogen uiteraard feestelijke kleding aan, maar houdt er rekening mee dat de kinderen hiermee ook buiten spelen.
NB: Als uw kind een voedingsallergie heeft wilt u dan zelf eten voor het ontbijt aanleveren en dit naar de leerkracht communiceren?
De kinderen zijn om 12.30 u vrij en dan begint de kerstvakantie.
Kerstactiviteiten
De leerlingen van de bovenbouw zijn al weer druk bezig om kerstkaarten te schrijven om straks de ouderen in de buurt een kerstgroet te brengen en een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijd.
kerstkaart 1.jpg  kerstkaart 2.jpg  kerstkaart 3.jpg

Van wie?
fiets.jpg
Er staat al ruim een maand een fiets op ons schoolplein. Herkent u de fiets komt u hem dan  z.s.m. mogelijk ophalen. Wanneer niemand zich meldt zullen we hem laten weghalen.