Nieuwsbrief 12 februari 2021

12-02-2021

Het team van de Nieuwe Wereld wenst u een goed weekend.
Oudergesprekken
Zoals u heeft kunnen lezen eerder deze week zijn er volgende week oudergesprekken op wederzijds verzoek. Ouders die hiervoor in aanmerking komen, hebben een uitnodiging ontvangen om in te tekenen voor een dag en tijd. Mocht u dit niet ontvangen hebben, neemt u dan contact op met de leerkracht.
Warm blijven kleden
Met het koude winterweer en de noodzaak om voldoende te blijven ventileren is het regelmatig aan de koude kant op school. Zeker als de kou wordt gecombineerd met wind en de Stadsverwarming met moeite kan voldoen aan de warmtevoorziening. Vandaag was weer zo'n dag. We vragen u dan ook om uw kind warm aan te blijven kleden deze dagen
Blij nieuws.
Gelukkig zijn er ook mooie zaken te melden in deze Coronatijd. Zo zijn juf Richelle en ook juf Annemiek in blijde in verwachting van een baby. Juf Richelle zal in de zomer bevallen van haar derde kindje. Juf Annemiek een aantal weken later van haar tweede.
We wensen Richelle, Annemiek en hun partners een mooie zwangerschapstijd toe.
Onderwijsassistent; Jimmy Bwanda
We hebben sinds deze week een nieuwe onderwijsassistent op school hieronder stelt hij zich aan u voor.

Beste ouders en leerlingen van de Nieuwe Wereld,
Mijn naam is Jimmy Wa Bwanda en ik ben 21 jaar. Voor de zomervakantie heb ik mijn opleiding tot onderwijsassistent afgerond. Momenteel wil ik een jaar werkervaring opdoen en daarna beginnen met de Pabo. Het is altijd mijn droom geweest om leerkracht in het basisonderwijs te worden. Ik ga werken op de maandag, dinsdag en donderdag. Op de maandag en de dinsdag zal ik voornamelijk bij groep 1/2B zijn om de leerkracht te ondersteunen.
Mochten jullie vragen hebben kan dat eventueel via jullie kinderen.
Tot dan!
Vita college
In de bijlage is er nog een bericht van het PSG voor ouders met leerlingen in groep 7 en 8.

"Er zijn hele goede juffen en meesters die je ook vertrouwen en ze geven heel goed les, vooral mijn juffen".

"Goeie ideeën voor het werk, goede uitleg, het thema, bijna alles van deze school". "Het is een gezellige en leerzame school".