Nieuwsbrief 2 april 2021

31-03-2021
Beste ouder en verzorgers,

Het team van De Nieuwe Wereld wenst u een heel fijn paasweekend.
haasje.jpg                               lammetje.jpg
Paasontbijt

Gisteren hebben de kinderen weer kunnen genieten van het Paasontbijt wat werd aangeboden door de oudervereniging.
Via de 'Lekkere Dingen Bakker' was een heerlijk ontbijt samengesteld met een paasbroodje, paaskippetje en een kaasstengel. Ook aan het drinken is gedacht. Vanaf groep 3 werd er ook nog een donut geserveerd.. En dat allemaal aan feestelijk gedekte tafels in de klas.
Gedurende de dag is er ook nog naar chocolade eieren gezocht. Kortom, ondanks de maatregelen hebben de kinderen toch een leuke paasochtend gehad.
TEXTIELINZAMELING dinsdag 20 april
Vanwege de maatregelen is het dit jaar niet mogelijk om op school textiel in te leveren MAAR op dinsdag 20 april kan het textiel in de voortuin van de Coyotestraat 23 of in de voortuin van de Bisonstraat 33 worden gezet.
Let wel! Graag in dichte zakken en ALLEEN op dinsdag 20 april.
Bedankt voor de medewerking.

SPURD Nieuwsbrief
In de bijlage vindt u het aanbod van SPURD voor de komende weken.