Nieuwsbrief 28 mei 2021

28-05-2021

Het team van De Nieuwe Wereld wenst u een goed weekend toe.
Hierbij ziet u de groepsverdeling en bezetting voor het komende schooljaar.
groep leerkracht leerkracht
1-2 Annet Koopmeiners Annemiek Hiemstra
1-2 Saskia Smit Laura v Piggelen
2-3 Nieneke Kuipers
3 Lutske Schriemer Annemiek Hiemstra
4 Anouk Rensink
5 Samantha Boland Mieke Boomsma
6 Phuong Nguyen
6 Katja v Walstijn Richelle Vleerlaag
7 Chantal Ton
8 Matthijs Bösel Sabrina vd Kuilen
    Natasja Coster
Zoals u ziet zal juf Anne komend schooljaar niet meer bij ons werken. Zij gaat op een andere school binnen ons bestuur nieuwe uitdagingen aan en ervaring opdoen. We wensen haar alvast veel werkplezier en succes op haar nieuwe school.
We hebben gelukkig een nieuwe collega gevonden: Phuong Nguyen, een ervaren collega die al eerder binnen Purmerend en onze stichting werkzaam is geweest. We zijn blij dat Phuong deel gaat uitmaken van ons team en verwachten met haar een enthousiaste en bekwame collega gevonden te hebben.
Juf Annemiek en Juf Richelle zullen in het eerste deel van het schooljaar nog met zwangerschapsverlof zijn. Daardoor zal er in deze periode de bezetting voor enkele groepen enigszins anders zijn. Daarover informeren we u op een later moment.

Verder kunt u zien dat we komend schooljaar met een groep 2-3 gaan starten. Maandagavond 31 mei a.s. is er een digitale informatieavond voor de ouders van de huidige groepen 1-2 om hier toelichting op te geven.
Indien u zich nog niet heeft aangemeld hiervoor wilt u dat dan per ommegaande doen?
Ook starten we met een grote groep 8. Deze zal echter flink ondersteund worden. Ook hierover zal binnenkort een apart informatiemoment worden georganiseerd.
Dubbel parkeren
We signaleren rond het halen en brengen weer een toename van auto’s die dubbel geparkeerd worden zowel in de Yellowstone als langs de Amazonelaan.
We verzoeken u nadrukkelijk dit niet te doen. Het levert namelijk onoverzichtelijke situaties op en daarmee een vergroot risico voor onze leerlingen die zowel lopend als op de fiets van en naar school komen.
Parkeert u a.u.b. in de parkeervakken en eventueel verderop in de wijk. U vermijdt daarmee ook een boete van handhaving.
Stepjes
Steeds meer leerlingen komen op stepjes naar school. Deze dienen in dat geval bij de fietsen gestald te worden en op slot gezet voor de veiligheid of weer meegenomen naar huis.
NB: Het stallen van stepjes in de hal bij de ingang is niet toegestaan.

"Er zijn hele goede juffen en meesters die je ook vertrouwen en ze geven heel goed les, vooral mijn juffen".

"Goeie ideeën voor het werk, goede uitleg, het thema, bijna alles van deze school". "Het is een gezellige en leerzame school".