Nieuwsbrief 18 juni 2021

15-06-2021

Het team van De Nieuwe Wereld wenst u een goed weekend toe.

Rapporten en rapportgesprekken
Uw kind heeft vandaag zijn/haar rapport ontvangen en vanaf vanmiddag kunt u intekenen voor de oudergesprekken op verzoek.
In het rapport vindt u ook de uitdraai van het LOVS. Daarbij moet opgemerkt worden dat het moment van afname van de M-toetsen 1 ½ maand later dan gebruikelijk is geweest door de periode van Onderwijs op afstand. Dat kan in sommige gevallen voor een vertekend beeld zorgen ten opzichte van de E-toetsen die in de normale periode zijn afgenomen.
Pokémonkaarten
Wij signaleren dat het ruilen van Pokémonkaarten veel conflicten en regelmatig verdriet oplevert bij leerlingen. Daarom hebben we besloten dat het niet langer is toegestaan Pokémonkaarten mee naar school te nemen en te ruilen. We rekenen op uw begrip en hopen  dat u als ouders hier ook op wilt toezien.
World of Xperience!
Na de zomermaanden start SKOP met een speciale BSO in H20: World of Xperience!_. Leerlingen tussen de 8 en 13 jaar kunnen zich hiervoor inschrijven.
Onderstaand en bijgaand vindt u de digitale flyer en een informatiefilmpje.
Klik hier voor de flyer.

Het filmpje: https://clipchamp.com/watch/kcT33tmztZW

"Er zijn hele goede juffen en meesters die je ook vertrouwen en ze geven heel goed les, vooral mijn juffen".

"Goeie ideeën voor het werk, goede uitleg, het thema, bijna alles van deze school". "Het is een gezellige en leerzame school".